به گزارش شیرازتحلیل، در این مراسم که با حضور امین فقیری، احمد اکبرپور، مجتبی فیلی، سیروس رومی و ابوتراب خسروی شامگاه سهشنبه 20 اردیبهشت ماه برگزار شد، مجتبی فیلی، نویسنده در آغاز از فقیری درخواست کرد یکی از داستانهای این مجموعه را بخواند، سپس احمد اکبرپور، نویسنده در مورد کتاب «ب کوچک» گفت: این کتاب یک کار متفاوت است و از این لذت بردم که فقیری نویسندهای در شیراز است که زندگی حرفهای دارد و میتواند برای آنها که می نویسند الگو باشد.
اکبرپور کتاب یادشده را دارای یک نثر جاندار و زنده ارزیابی کرد و عنصر جوانی را در این کار ستود.
وی سپس به نام مجموعه داستان «ب کوچک» اشاره کرد و آنرا نشانه جسارت فقیری دانست و گفت: وسواسی که امین فقیری روی نام دارد می تواند برای نویسندگان الگو باشد.
مجتبی فیلی نیز با بیان اینکه نسلی از نویسندگان نزد فقیری داستاننویسی را آموختند، گفت: نام سینماها، باغها و خیابانهای در داستانهای فقیری نشانه اهمیت بستر زمانی و مکانی است.
به گفته این داستاننویس، یکی از نقاط مشترک 9 داستان این مجموعه تنهایی انسان امروز است. هیچ مجموعه داستانی این سالها نوشته نشده که تنهایی در آن وجود نداشته باشد.
به گفته امین فقیری، یکی از داستانهای این مجموعه 45 سال پیش در کتاب قالیبافان چاپ و اکنون در کتاب ب کوچک بازنویسی و منتشر شده است.
یادآور میشود: کتاب «ب کوچک» توسط نشر چشمه منتشر شده است و سیوهشتمین اثری است که از سوی امین فقیری به شکل کتاب منتشر میشود.