شیرازتحلیل- شماره جدید بهیننامه به پاسداشت یاد علامه دکتر نحوی، استاد فقید زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز، اختصاص یافت.
این دفتر از بهیننامه دربرگیرنده زندگی خودنوشت اکبر نحوی، یک مقاله منتشر نشده از ایشان و یادداشت فرزندان استاد، رامین و آرمین نحوی است. افزون بر این، یادداشتها و مقالات اساتید و دوستان وی از جمله کوروش کمالیسروستانی، محمود امیدسالار، محمدجعفر یاحقی، علیاشرف صادقی، ابوالفضل خطیبی، سیدمهدی جعفری، اصغر دادبه، محمود فتوحی رودمعجنی، مهدی ماحوزی، منصور رستگارفسایی، کاووس حسنلی، محمدرضا امینی، سجّاد آیدِنلو، محمدعلی آتشسودا، عبدالرّحیم ثابت و اطلس اثنیعشری در این شماره به این استاد تقدیم شده است.
بخش دیگری از این مجموعه را برگزیده مقالات اکبر نحوی و بخش پایانی را به روایت تصویر، تشکیل میدهد.
فرح نیازکار، مدیرمسئول و صاحب امتیاز نشریه بهیننامه به شیرازتحلیل گفت: اکبر نحوی، خورشیدی که یکباره خاموش شد و آبشاری که در ایستادگی افتاد، مردی از قبیله خضوع، از تبار متانت و از جنس نور بود. او که با پروراندن نوآموزان مکتبش، خوشۀ معرفت کاشت و توشه آخرت برداشت، وسعتی در سرشت داشت و روحی که میتوانست بسط پیدا کند، آنگونه که از قدر بلندش، بر سرِ تشنهکامان، سایه میافکند.
او افزود:ایمان پرفروغ معتدل او را به سادگی میشد از زلال نگاهش یافت. با عمق قلبش به ماورای همه آن چیزهایی میرفت که درک و فهم و کشفش، تنها از او ساخته بود. دلبستگیهایش بهخاک و هویت این سرزمین در تاروپود آثارش و صرفۀ عمر بیبدیلش بر آن، چونان بلندای آفتاب، آشکار است و از سرِ همین عِرق بیپایان بود که تا در این جهان میزیست و با این خاک در پیوند بود، به رسالت پاسبانی خویش از جوهر ناب هویت این سرزمین وفامند بود و غیور.
به گفته نیازکار این شماره از بهیننامه، به استاد اکبر نحوی و پاسداشت بلندای جایگاهش اختصاص یافت، تا گوش جان بسپارد به نجوای همدلانه و عاشقانه دوستدارانش، در همه روزهایی که او از این دیار فانی، رخت بربسته است.
مدیر مسئول نشریه بهیننامه ادامه داد: وامدار مهر همه بزرگانی هستیم که در این دوران تلخ، ما را با مهر خویش، همراهی کردند و شکلگیری این ویژهنامه را که بهقدم شوق شکل گرفته، امکانپذیر ساختند؛ بهویژه خانواده عزیز و دوستداشتنی استاد اکبر نحوی که ما همگان، خود را در اندوهشان، همراه و همدل میدانیم.