شیراز تحلیل – تصمیمات پرحاشیه و تعجببرانگیز شورای شهر شیراز تمامی ندارد، در حالی که همچنان سوالات در خصوص سرنوشت تلفنهای همراه گرانقیمت باقی مانده در تازه ترین تصمیم، با کجسلیقگی پایگاه دریافت خون را در محله محروم ده پیاله برپا کرده است.
کمیته محرومیت زدایی از تصمیمات طلایی و نقاط قوت شورای ششم است که پس از خاطره تلخ کمیسیون حقوق شهروندی شواری پنجم که تحت عنوان این نام بستری برای سیاسی کاری و دهن کجی به خط قرمزهای ملی فراهم نمودند، امیدها را برای توجه حقیقی به مناطق محروم شهر زنده کرد اما مردم محلات محروم قرار بود با شعار عدالت اجتماعی از حقوق شهروندی و خدماتی که حق آنهاست بهره مند شوند و برابری اجتماعی صورت پذیرد.
هدف این بود که نام محلات محروم با طرح های عمرانی و فرهنگی و رفع محرومیت در صدر اخبار قرار گیرد نه با خون گرفتن از آنان!
نفس این اقدام جهادی پذیرفته است و در خیر بودن آن شکی نیست اما سوال افکار عمومی این است که چرا مناطق شایسته تری برای آن شناسایی نشدند؟
مدتهاست به نظر میرسد پشت تصمیمات شورا هیچ پشتوانه فکری و تحلیلی وجود ندارد، هنوز سرانجام گوشی های گرانقیمت روشن نشده و اینکه کدام عضو شورا یا مدیر شهرداری آن را تملک کرده مشخص نیست که شورا بار دیگر با تصمیمی بدون در نظر گرفتن حقایق جامعه جنجال به پا کرد.
ریاست شورای ششم پیش از این در توضیح موضوع گوشی های همراه به خبرگزاری فارس گفته بود از حساسیت افکار عمومی در این رابطه بی خبر بودیم و پیش بینی این عکس العمل ها را نمی کردیم.
اکنون جای پرسش است که آیا در مورد برپایی ایستگاه دریافت خون در محلات محروم نیز از حساسیت افکار عمومی و واکنش های آن بی خبر بودند؟
و اگر چنین است جای شبهه است که با این اندازه بی خبری از حقایق جامعه، چگونه مسئولیت سیاست گذاری برای آن را بر عهده گرفته اند.
متاسفانه تصمیمات شورا حتی در موارد نیکی چون اهدای خون هم پرحاشیه و فاقد تعقل کافی است و جای هیچ گونه دفاعی باقی نمی گذارد.
شورای ششم با اقدام فاقد تحلیل اجتماعی و فرهنگی خود موضوع حیاتی مثل نیاز اورژانسی شهر به اهدای خون را نیز به حاشیه برد و شرایطی را که انتقال خون استان از آن به عنوان فوق بحرانی یاد می کند، تحت شعاع کج سلیقگی خود قرار داد.
تلاش خبرگزاری فارس برای تماس با مریم حسینی، رئیس کمیته محرومیت زدایی برای توضیح این تصمیم پرحاشیه تاکنون بی نتیجه مانده است.
رضا جاویدی، معاون ارتباطات و مدیر روابط عمومی شهرداری شیراز در پاسخ به خبرگزاری فارس مبنی از وجود نشان شهرداری شیراز در ذیل تبلیغات این طرح اعلام بیخبری کرد و گفت: شهرداری شیراز نقشی در اجرای این برنامه ندارد.
نکته در خور ذکر این است که این اولین بار نیست که شهرداری شیراز از وجود نشان خود در ذیل یک برنامه ابراز بی خبری می کند؛ و این موضوع جای سوال دارد که آیا استفاده از نام و نشان شهرداری این قدر راحت و بی ضابطه است؟ یا شهرداری حاضر به پذیرش مسئولیت خود در برنامههایی که با واکنش افکار عمومی روبرو میشود نیست؟ منبع: فارس