شیرازتحلیل- شیراز را بسیاری به خوشمزگی خوراکهایش میشناسند، سر صبر و دل پرحوصله میخواهد پختوپز غذاهایی که هریک به ساعتها زمان برای قوام یافتن نیاز دارند. آش در این میان، برای شیراز جایگاهی ویژه دارد.
انواع آشها همیشه در میهمانیها، دورهمیهای دوستانه، عصرهای زمستان و صبحهای تمام فصول پای ثابت سفره شیرازیهاست.
آش سبزی که ۱۹ شهریورماه ۱۳۹۹ در زمره ۴۷ میراث ناملموس کشور به ثبت رسید، از نامدارترین آنهاست. گرچه تاریخچه پخت آن معلوم نیست. با این حالَ بسیاری از پزندگان قدمت آن را به بیش از یک قرن پیش نسبت میدهند.
آش آبغوره، آش کارده و آش ماست از دیگر آشهایی است که با دستور پخت خاص شیراز در این شهر فراوان یافت میشود.
در هفتهای که گذشت، نمایشگاه آش در بوستان بعثت شیراز برگزار شد. در این نمایشگاه پزندگان آش انواع مختلف این خوراک را برای آشنایی مردم با طعمهای زادگاهشان و نیز گردشگران، ارائه کردند.
شما کدامیک از آشهای شیراز را بیشتر دوست دارید؟