در برخی از کشورها خوردن گوشت گراز بسیار متداول است. در برخی سالها حدود ۱۰۰ میلیون تن گوشت خوک در جهان مصرف میشود که بیشترین میزان مصرف آن در چین بوده و بعد هم آمریکا در فهرست مصرفکنندگان در رتبه دوم قرار دارد. در دین اسلام مصرف گوشت گراز به دلیل همه چیز خوردن این حیوان حرام اعلام شده است.
«حسن» یک شکارچی گزار است که در گفتگو با پژوهشگر ایرنا میگوید: «گوشت گراز را چند روز در یخچال فرز میکنیم تا میکروبهایش از بین برود. از گوشت گوسفند خوشمزهتر است. یک گراز شکار میکنیم و یک ماه از گوشت آن استفاده میکنیم، مگر با این گران شدن میشود گوشت گوسفند خورد؟»
«محمود» شکارچی دیگری است که میگوید هر گراز، بیشتر از ۲۰ کیلو گوشت دارد. هر کیلویی معمولاً بالای ۶۰ هزار تومان فروش میرود. بهتر از کارگری است.
براساس مصوبه شورای عالی محیط زیست در خرداد ۱۳۹۴ با موضوع تعیین بهای شکار جانوران وحشی، بهای گراز هشت میلیون ریال تعیین شد